Om

nicolinevictoria

Hvem er jeg?

Mit navn er Nicoline, jeg er 33 år og bor i skønne København. Jeg er uddannet civilingeniør og har fuldtidsjob i et medicinalfirma. I min fritid elsker jeg at være kreativ og nørde med farver. Jeg har altid malet og eksperimenteret med farvekombinationer og forskellige maleteknikker, og har de seneste par år fået en helt særlig passion for akvareller.

Her på siden finder du illustrationer som er håndtegnet med akvarelfarver, hvorefter de er trykt som plakater i høj kvalitet.

Jeg bliver meget nemt inspireret og finder tit på nye motiver og sjove idéer. Min stil er kunstnerisk og moderne men udtrykket og temaerne i mine plakater varierer. I shoppen er et udvalg af unikke og dekorative plakater, som jeg håber du har lyst til at udsmykke dit hjem med.

Praktisk information vedrørende tryk af plakater

Jeg bruger et lokalt trykkeri, som ligger i København, til at printe mine plakater.  Kvalitet og bæredygtighed er vigtig for mig og derfor bliver alle mine plakater printet på FCS-certificeret kunstpapir. Alle ordre sendes fra Danmark. 

Kontaktinformation

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål,  henvendelser eller bare gerne vil vide mere. Tryk på nedenstående link for at komme til kontaktformularen. 

nicolinevictoria

Følg mig på instagram

Det vil glæde hvis du har lyst til at følge med i mit kreative univers på instagram. 

Indkøbskurv